logo

Home | Contact | Over ons

Annie bedankt

 

 

Geschiedenis Kroondansen/Hora Travel

 

Annie geeft sinds 1970 gediplomeerd les in INTERNATIONALE Volksdans.
Haar voorbeeld in die tijd was Wout Meyer, die zingend, dansend en spelend op accordeon, les gaf met een prachtige uitstraling.

Annie nam daarom deel aan het groepje dat zijn zoon Frits in Bergen NH begon. Dit groeide uit tot vereniging Gaida, die nog steeds bestaat. Hier vond Annie, tijdens deze 8 jaar, haar partner Koert Guermonprez.

Sinds 1986 is zij ook voor het lesgeven aan senioren gediplomeerd (MbvO-dans). Daar kwam bij: Stijldansen (ballroom en Latin), Country-line dansen en Historische dansen. Vanaf dat moment heeft Annie van haar hobby haar beroep gemaakt, ook vanwege de mogelijkheid dit overdag met het gezin te kunnen combineren. Voor haar verhuizing naar Eelde 2003 gaf ze, met veel plezier, les aan 18 groepen in deze stijlen. 

Daarna is zij low budget  ‘Dansvakanties voor Plussers’ gaan organiseren, om niet meer wekelijks gebonden te zijn, dit bevalt prima. De dansvakanties blijken ‘gezellig’ in trek te zijn.

Nu, 2015 heeft Annie het stokje overgedragen aan HoraTravel. Giel en Karin Herben hopen dat zij met net zoveel plezier en succes een ieder een fijne dansvakantie kunnen geven.