Griekenland

Wie gaat er mee naar Griekenland?

Griekenland

Dit keer gaan we naar het eiland Kythira en het plaatsje heet Agia Pelagia. Het hotel heet Venardos.
Onze dansleidster is Marlies Juffermans. Zij zal de (internationale) workshops leiden.

 

Marlies Juffermans is af geruime tijd werkzaam als docent Internationale Dans. Na onze dansreis naar Italie, hebben we – in goed overleg – besloten nogmaals met Marlies in zee te gaan. Ze heeft ons in Italie hele leuke dansen aangeleerd en haar gezellige persoonlijkheid was een feestje om in de buurt te hebben. Om die reden gaat Marlies ook weer mee naar Griekenland, waar ze ons een internationaal programma zal aanleren.

Kythira is het eiland waar volgens de legende liefdesgodin Aphrodite werd geboren;

Kythira is een geweldige bestemming authentieke dorpen, met rustige baaien en kristalhelder water. Soms lijkt de tijd er te hebben stil gestaan;

Kythira is het eiland voor mensen die houden van wandelen, natuur, kleine dorpen, kerken en kloosters, rust en authenticiteit. De geuren van tijm, salie en andere kruiden, de prachtige gele bloemen en de altijd aanwezige helderblauwe zee zorgen voor een intens gevoel van ontspanning.

Ons hotel Venardos staat in Agia Pelagia. Het heeft zelfs een zwembad en ligt 200 m van het strand. Er is geen lift, maar een paar kamers bevinden zich op de begane grond.
Uiteraard gaan we een aantal excursies maken, maar wat dat gaat worden, is nog een verrassing.
We vliegen vanuit Amsterdam naar Athene en daar stappen we over op een kleiner vliegtuig naar het eiland. Daar worden we opgehaald met een bus, die ons naar het hotel zal brengen.

Kortom, we gaan er weer een mooie reis van maken.

Marlies Juffermans
Marlies Juffermans
Hotel Venardos