Line Dance 2018

In de Krikkenhaar

te Bornerbroek

Vrijdag 16 november t/m zondag 18 november 2018.

Wederom was het line danceweekend in de Krikkenhaar in Bornebroek.

Toen we iedereen weer mochten begroeten op vrijdagmiddag was het een feest van herkenning. Het is net een reünie. Zo leuk!

 

Giel voorzag iedereen van een kamer, zodat men zich kon installeren en zodra iedereen er was zette Joke de muziek aan en kon er gedanst worden.

 

We hadden een groep van 26 dansers en op zaterdagochtend hadden we zelfs een 27e danser. Joke was voor het eerst meegeweest met de Midweek en had daar van het line danceweekend gehoord. Of ze mocht komen kijken? Tuurlijk! Dus op zaterdagochtend was ze van de partij. Ze heeft het heerlijk naar haar zin gehad en wellicht gaat ze volgend jaar wel het hele weekend mee!

 

Ook hadden we een koppel die niet in de Krikkenhaar bleef slapen.

’s Morgens weer fris bij ons aan tafel aan het ontbijt en ’s avonds na het bal gingen ze weer naar hun eigen hotel. Ook dat kan bij HoraTravel.

 

Joke van Wees heeft weer een ontzettend leuk assortiment dansen en muziek uitgezocht, waar een ieder heerlijk van heeft genoten.

 

De koks “K2” (Karin Herben en Karin Hinz) hebben het weekend weer hun stinkende best gedaan om lekkere maaltijden voor te schotelen. Ze worden daar steeds beter in. Toen Ine zaterdagmiddag even kwam kijken of ze kon helpen, was dat (bijna) niet nodig.

 

Het was weer een gezellig weekend. We hopen jullie volgend jaar weer te zien!