logo

Home | Contact | Over ons

Nieuwsbrief februari 2019

Calabrie 7 – 14 mei 2019

 

Nieuwsbrief februari 2019

De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is weer begonnen. Hoe gezellig die decembermaand ook is, ik ben altijd weer blij dat die voorbij is. Met het nieuwe jaar begint de lente, nou ja, bijna. Als ik dit schrijf vriest het hier zo’n 6 graden.

Niettemin nog 3 maanden (ik reken mijzelf rijk) en dan gaan we naar Italië. Heerlijk. Zon, zee, strand, dansen en gezellige mensen. We verheugen ons erop.

Het is momenteel erg rustig in Italië. Ook daar is het winter en is er weinig te doen. Wij hebben dus ook geen nieuws van het “front”. 

Zoals jullie weten is de reis vol, jullie hebben een lijst ontvangen met deelnemers. Deze keer krijgen jullie de lijst nogmaals, maar nu met woonplaats erbij.
De vlucht vanuit Rotterdam is vroeg. Een aantal mensen hebben al aangegeven graag samen met anderen de reis naar Rotterdam te willen maken. Wij willen jullie graag met elkaar in verbinding stellen. Wij mogen echter geen telefoongegevens en/of (mail)adressen verstrekken aan anderen, tenzij jullie daar uitdrukkelijk toestemming voor geven. Als jullie zien dat je in de buurt van elkaar woont en samen kunnen en willen reizen, geef dat dan aan ons door dan brengen wij jullie met elkaar in contact.
Vorig jaar hebben wij met een aantal anderen samen een taxi genomen naar Schiphol. We hebben onze auto geparkeerd bij iemand in Almere en van daaruit samen vertrokken naar het vliegveld. Zo werd de taxi slechts € 20,00 per persoon en kon onze auto’s gratis (en veilig) blijven staan. Wellicht een goed idee voor anderen.

Eén van onze deelnemers vroeg of het mogelijk is langer in Italië te blijven en of er wellicht anderen zijn die daar ook voor voelen. Wij willen daar best onze medewerking aan verlenen, door bijvoorbeeld de door ons bestelde ticket aan te (laten) passen. Waar en hoelang je in Italië wilt blijven is dan helemaal aan jullie. Onze vraag is: zijn er deelnemers die daar iets voor voelen? Geef dat dan zo spoedig mogelijk aan ons door, dan gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tot zover weer even een berichtje van HoraTravel. Voor je het weet is het mei en vertrekken we!

Met vriendelijke groet,
Namens HoraTravel

Giel en Karin Herben