logo

Home | Contact | Over ons

Nieuwsbrief

Algemeen

 

Februai 2018

Beste mensen,

Bijgaand treffen jullie een tweetal foldertjes aan voor de Midweek en Line Dance 2018.

Op veler verzoek gaan we ook dit jaar weer naar De Bosbeek in Bennekom. Het is een fijn huis en we voelen ons er altijd welkom. Ondanks het feit dat de prijs van De Bosbeek (schrikbarend) omhoog is gegaan, proberen we toch de kosten voor onzen mensen zo laag mogelijk te houden. Dat betekent niet dat we onze prijzen gelijk kunnen houden. Helaas!

Dit jaar gaan we naar De Bosbeek van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 oktober 2018.
De dansleiders voor deze Midweek zijn Bep Kleinheerenbrink en Marian Kamminga. Zij zullen weer een aantal dansen uit “de oude doos” halen. De keukenploeg is hetzelfde als vorig jaar, namelijk Ine, Monique en Corine. Dat wordt weer smullen.  We hopen dat we weer een heleboel oude bekende tegen komen. Maak gebruik van de vroegboekkorting en schrijf je vlug in. Het bedrag voor de Midweek is € 215,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer. Ná 1 mei 2018 wordt het bedrag € 235,00. Wil je een éénpersoonskamer geef dat dan duidelijk aan. Voor een éénpersoonskamer betaal je een toeslag van € 20,00.

Het Line Dance weekend vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 november 2018.
Ook deze keer gaan we weer naar De Krikkenhaar in Bornerbroek. We vonden het zo gezellig daar, dat we er nogmaals naar toe wilden.
Joke van Wees zal wederom de dansleider zijn. Joke heeft al aangegeven hier erg naar uit te kijken. Wie niet!
Geef je dus snel op! De prijs voor het weekend is hetzelfde gebleven. € 130,00 per persoon op basis van 2 personen per kamer. Wil je een éénpersoonskamer geef dat dan duidelijk aan. Voor een éénpersoonskamer betaal je een toeslag van € 10,00. In verband met de reservering van De Krikkenhaar, verzoeken we jullie ook hier vóór 1 mei 2018 je aan te melden.

Tot ziens !
Namens HoraTravel

Giel en Karin Herben