Reisverslagen-overzicht

reisverslagen

Calabrïe

Calabrië (zuid-Italië) 7 mei tot/met 14 mei 2019

We hebben een geweldige week gehad in Calabrie (Italie). We vertrokken vanaf Vliegveld Rotterdam. Voor velen een bekend vliegveld en een stuk overzichtelijker dan Schiphol. Nadat iedereen aanwezig was, hebben we ons ingecheckt en konden we vertrekken. De douane was een makkie. Met een bus naar ons vliegtuig gereden en klaar voor vertrek.

(Bitola)
8 mei tot/met 16 mei 2018

Dag 1
Een grote groep ging met ons mee naar Bitola Macedonië. In alle vroegte stonden we om 05.:00 uur fris en fruitig op Schiphol. Inchecken maar!! Dit keer ging het redelijk vlotjes op Schiphol bij de douane en de controle en we waren prima op tijd bij de gate. De bestelde assistentie voor de niet zo goed lopende deelnemers, liet het afweten. Een beetje jammer. Afspraak was dat de rolstoelen en/of wagentjes na de douane klaar zouden staan, maar ze stonden al eerder voor ons klaar en om nu weer dat rot eind terug te lopen, dat was een beetje veel van het goede.

Line Dance

In de Krikkenhaar te Bornerbroek Vrijdag 16 november t/m zondag 18 november 2018.

Wederom was het line danceweekend in de Krikkenhaar in Bornebroek. Toen we iedereen weer mochten begroeten op vrijdagmiddag was het een feest van herkenning. Het is net een reunie. 

Midweek Internationaal
“Goud van Oud”.
Van 16 t/m 19 oktober 2018

Voor de vierde keer op rij zijn we voor de Midweek naar De Bosbeek in Bennekom geweest.
Onze dansleiders waren dit keer Marian Kamminga en Bep Kleinheerenbrink. Zij brachten ons terug in de tijd.